За всички бъдещи, настоящи, а защо не и бивши студенти наближава големият празник 8 декември. В студеното време Bally club ще се погрижи да стопли измъчените от учене студентски сърца с купон, който да им държи топло чак до следващия  такъв празник.

DJ Dok и Dj Todd ще бъдат главните действащи лица зад пулта, които ще добавят своя почерк в опияняващите хаус ритми в декемврийската нощ. Всички присъстващи в Бали на 8-ми декември ще бъдат не само издухани от невероятния саунд на ексклузивното Dj дуо, но и ще могат да се възползват от това, че не трябва да запазват куверти за любимия си празник, а просто да отидат и да се забавляват.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…