Броени дни остават до празника на всички Николаевци, Николовци, Николети, Николинки и всички техни производни. На Никулден, на трапезата задължително присъства вкусна рибка, която обаче, не би имала такъв успех, ако не е придружена от хубава музика. Домакините от клуб Move, са се погрижили след като нахраним стомаха, да нахраним и душата си с качествена музика. За целта са организирали акустична вечер за своите гости. За прекрасното настроение ще се грижат Пепа Драгоева, която ще извие глас за всички празнуващи собствения си или нечий чужд имен ден, Румен Куртев пък  ще дърпа струните на своята китара, а Кристиан Желев ще води ритъма на ударни инструменти. Уютната и романтична атмосфера, която ще притворят изпълнителите на 6 декември, е прекрасен старт на чукащите на вратата коледни и новогодишни празници.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…