Летни сцени Конюшните на царя и Shangri Live представят:

Arctic Monkeys

Live Tribute by Atomic Actors

Atomic Actors от Варна набират все по-голяма популярност в страната. Само за една година, бандата успя да свири рамо до рамо с имена, като The Noise Figures от Гърция и родните Ostava. Стотици бяха зрители на мощните изпълнения на бандата във Велико Търново и Варна.

С подкрепата на Shangri Live и летни сцени Конюшните на царя, пловдивската публика ще бъде взривена от концерта на 6-ти август.

Очаквайте час и половина ненадминато въплъщение на Atomic Actors в инди/рок'н'рол сензацията Arctic Monkeys. Примесени с песните на известните британци, ще прозвучат и хитови парчета от световната рок'н'рол и алтърнатив сцена.

В лятната нощ, концертът в Конюшните на царя ще бъде подплатен от стабилен DJ set, който ще ни отнесе в един истински indie/DIY празник.

Очакваме ви за едно незабравимо преживяване, заедно, под звуците на съвременния рок'н'рол.

Shangri Live е независима компания, която промотира алтернативни артисти от Балканите в цяла Европа. Мисията й е да покаже на публиката некомерсиални и ъндърграунд имена и да обогати сцената в България.

За да сте в течение с продукциите на Shangri Live и най-яките алтернативни концерти в страната, харесайте и следете страницата - facebook.com/shangrilive .

Телефони за резервации: 032 34 33 33, 0889 73 33 03, 0889 814 255

Резервираните места се пазят до 15 минути преди началото на събитието.

06/08, четвъртък

Начало: 21:00

Вход: 8 лева

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…