Феновете изкупиха 1 000 ексклузивни билета за 10-годишнината на фестивала

Лятото на 2015-та ще бъде върхов момент в десетгодишната история на Kavarna Rock Fest, фестивалът който няма пропусната година от създаването си. Юбилеят обещава три невероятни вечери в края на юни с някои от най-добрите рок и метъл банди от световната сцена.

Twisted Sister са първият обявен хедлайнер за новото издание на фестивала. Американската хеви метъл банда се качва на сцената в Каварна през далечната  2006-та, която е първа година за прохождащата рок столица. Twisted Sister нямат участие на друга голяма сцена в България. Сега изпълнителите на вечните  I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It, ще се върнат за символично отбелязване на силните години на фестивала и превръщането му в най-голямото рок събитие в България. 

Новината за пристигането на световноизвестната група е съпътствана от още един повод за радост на организаторите – продажбата на 1 000 билета „на зелено“. „Благодарим на феновете на Kavarna Rock за доверието, което ни гласуват. Фактът, че всички предварителни билети са изкупени, доказва, че почитателите нямат предубеждения към програмата и вярват в гарантираното качество и рок изживяване на фестивала“, споделят от Bulgarian Live Music.    

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева  - след 22.06.2015г. -В седмицата на фестивала . 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…