Vibes Market е неизменна част от пролетния фестивал Plovdiv Vibes, който тази година носи посланието „Трансформации“.

 

Vibes Market отново посреща всички почитатели на ръчното творчество и подкрепя участието на множество креативни артисти и майстори, които ще представят своите красиви творения в Маркет зоната на Plovdiv Stage Pаark – Младежки хълм.

 

По време на handmade базарчето, което ще се проведе в последните двата уикенда на април, ще намерите и зоната за детски работилници „Деца творят на хълма“.

 

Сред творците ще откриете майстори по керамика, свещолеене, дизайнери и художници, авторски бижута от благородни метали, дърво и полускъпоценни камъни, текстилни изделия, детски плетени играчки, плъстена на вълна и още много разнообразни красоти за всеки вкус.

 

Vibes Market стартира с откриването на фестивала на 19ти април от 17:00ч.

 

Любимите си автори и творчески работилници ще намерите в подножието на хълма през уикендите:

19, 20 и 21 април

26, 27 и 28 април

 

Творците, които искат да се присъединят към Vibes Market или да направят своя работилница за деца, могат да се свържеш с организаторите на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…