Очакваният с нетърпение най-мащабен български фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK се завръща с гръм и трясък на 25, 26 и 27 юли 2024 г., а хедлайнерът, който ще запали сцената в първия фестивален ден е иконичната група КoЯn. В първия фестивален ден – 25 юли, преди вихрушката КoЯn, на основната сцена на Гребния канал ще излязат още и Spiritbox и Loathe.

 

На 26 юли 2024 Bring Me The Horizon идват за първи път в България като хедлайнери на Ден 2 на най-мащабния ни фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK в Пловдив.

С номинация за Grammy и току що спечелена награда BRIT за най-добро алтърнатив/рок изпълнение, с над 5 милиона продадени албума глобално, aрмия от фенове, разпродадени турнета в цял свят, мултиплатинените Bring Me The Horizon идват в България, когато са на върха на славата.

 

Освен главната сцена, HILLS OF ROCK 2024 Пловдив ще има още две – партньорските „На Тъмно“ и „Строежа“, които вече подреждат атрактивен лайнъп като допълнение към основната сцена и чиито участници ще бъдат обявени скоро.

 

Всички фенове, които са закупили билети за изданието през 2023, което не се състоя, ще могат да ги използват без да е необходимо допълнително действие от тяхна страна. Припомняме и че всеки, който е закупил промо билет за HILLS OF ROCK 2023, може избере и да го върне и да получи заплатената сума обратно най-късно до 31. 12. 2023., като попълни формуляр на адрес festteam.bg/plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…