Хайде Пловдив, да разтърсим ЗАЕДНО полянките и горичките нa Младежкия Хълм на 19-ти и 20-ти ЮНИ! На сбирката ще чуем и видим едни от готините изпълнители на българската сцена. Със съвременни етно ритми да разтресем града и да танцуваме под звездите .

По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени със специфичния си дух,  култовите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

И нали сме айляци, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния ден, ще има и кой да занимава децата с образователни работилници и различни физически активности. Докато едни от нас бичат айляк през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Кендама, Скейт Зона, Театър, Slackline и много други. Всичко това е за Пловдив - за Вас Хора, за да сме ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК .

 

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е  част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019!

 

      ***

ВХОД СВОБОДЕН !

 

      ***

 

( https://www.facebook.com/events/1849256201966283/ ) 

 

Отправяме ОТВОРЕНА ПОКАНА към всички пловдивски изпълнители и банди, които имат желание да станат част от фестивала, както и към всички артисти, които искат да покажат/ демонстрират своето изкуство на нашия своеобразен градски форум – поляната! Пишете ни до 17 юни на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

По време на фестивала ще видите зоните на култовите пловдивски заведения:

Библиотеката

Котка и Мишка

Петното на Роршах

Absente

Apartament101

Basquiat Wine & Art

BeeBop Cafe

Fargo

Gramphone Plovdiv

Sound Trap

 

Line Up

 

ПЕТЪК 19-ТИ ЮНИ:

Група N.E.

Кottarashky

Balkansky/ DJ Set

 

СЪБОТА 20-ТИ ЮНИ:

Skill – Българи

Acoustic corporation

Тъпани и гайди

Оратница

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…