Мега звездата на световната оперна сцена, Паата Бурчуладзе, пристигна под тепетата днес, в навечерието на дългоочаквания си концерт на Античния театър по случай 100 години от рождението на Борис Христов. Очаква се първите репетиции на грузинския майстор да се проведат още днес при хубаво време, тъй като ще бъдат на открито. Оркестърът към пловдивската опера не крие вълнението си от предстоящата среща със знаковия изпълнител – соченза наследник на самия Борис Христов с някои от емблематичните роли на великия българин.

Концертът ще се проведе в събота (21.06) като част от фестивала Opera Open. Билети може да закупите от касата пред Общината.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…