В неделната вечер прожекциите започват отново в 21:10 часа с „ИВ СЕН ЛОРАН“. Режисираният от Жалил Леспер филм проследява турбулентното ежедневие на един от най-популярните и влиятелни френски дизайнери.
През 1957-ма година Лоран (в ролята Пиер Нине) става началник на отдел “Дизайн” в могъщата компания за луксозни стоки “Диор”. Успехът му в света на модата се дължи както на необикновените неща от ежедневието, които го вдъхновяват, така и на любовната му връзка с френския бизнесмен Пиер Берже.
“ИВ СЕН ЛОРАН” хвърля поглед към един живот изпълнен с радости, успехи, скандали и лични трагедии. Историята представя детайлно и професионалните предизвикателства пред които е бил изправен Лоран и неговия екип - от оформянето на първите скици до финалните проби на изисканите дрехи и аксесоари.

От 23.30 часа можете да гледате последния филм на Уди Алън – „СИН ЖАСМИН“. Кейт Бланшет („Оскар“ за най-добра актриса)  и Алек Болдуин са главни действащи лица в историята за Жасмин - нюйоркчанка на средна възраст, която се радва на охолен живот заедно с богатия си съпруг Хал. След серия от злополучни събития, Хал влиза в затвора, а Жасмин е принудена да се премести при по-бедната си сестра Джинджър в Сан Франциско. Тя  трябва да привикне с новия начин на живот, но промяната може да се окаже едно ново, вълнуващо начало.

Цените на билетите са 5 и 3 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…