JULY BLUES FESTIVAL with Jimmy’s Band, Tube Hedzzz & Blues Traffic излизат на сцената

Първият от години насам блус фестивал за Пловдив ще се случи на 30 юли,сряда на летни сцени "Конюшните на царя", в компанията на три от водещите блус банди на родната музикална сцена.
Jimmy’s Band, Tube Hedzzz & Blues Traffic ще ни потопят в магията на блуса, заедно, за една вечер, по средата на седмицата. Бандите ще представят парчета от последните си албуми, както и някои непреходни блус класики от световната сцена.
Събитието е с начален час 18:00, бирата ще е много и студена, а изненадата за всички може би ще е прерастването на феста в двудневен, т.е. + 31 юли и обявяването на още банди, които могат да се присъединят към лайн ъпа на феста, както и превръщането му в традиционен за Пловдив.
Не сте разбрали погрешно!!! Фестивалът не е покрай натоварения 1 юли – July Morning, a ще се проведе в края на юли – 30, 31.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…