Международният проект Картина от мнозина ще бъде представен довечера в Данчовата къща, в рамките на Празниците на Стария град. Необичайният вернисаж ще бъде открит в 18ч. В проекта участват над 500 художници от страната и чужбина, като в изложбата под тепетата ще могат да се видят платната на над 50 пловдивски твори. Тя ще бъде отворена до 20 октомври.
В рамките на международния проект на арт център "Орхидея" - "Картина от мнозина"  се връчват наградите "Рицар на четката" . Досега в него са се включили над 500 творци. До този момент награди са връчвали Йорданка Фандъкова (на Илия Арнаудов от Пловдив), Поли Генова (на Венета Маринова от Пловдив), Астор, Любо Ганев, Стефан Данаилов, Недялко Йорданов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…