Георги Трифонов ще открие самостоятелна изложба живопис в галерия Червеното пони на 25 октомври. Къщата на Начо Културата ще приема почитатели на изкуството на преподавателя в АМТИИ до 10 ноември.

Георги Трифонов е завършил сценография в Националната Художествена Академия през 1978 година в класа на доц. Николай Николов. В момента преподава в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. Има реализирани множество сценографски проекти за различни театри в страната. Работи и в областта на графиката и живописта. Осъществил е многобройни самостоятелни изложби и има запомнящи се участия в групови такива.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…