Нестандартната изложба се открива в Дърводелие утре

Иконописецът Валери Николов ще открие нестандартна изложба утре вечер в Капана. Тясно свързаният с квартала на творческите индустрии художник  ще покаже живопис върху дъски, специално изрисувани за празничното събитие на Дърводелие. Те ще бъдат подредени в ателието на улица „ Загреб”, а изложбата ще бъде открита в събота вечерта, от 18ч.

„Белите стени и дървените рафтове на улица Загреб, №3 в Пловдив, ще изглеждат както никога до сега. За пръв път дървесината ще носи толкова цвят, чувство и история. Включете в празничните си дела и тази среща с истинското изкуство”, канят на откриването на изложбата организаторите й от Дърводелие.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…