Заповядайте на предстоящата изложба в галерия „Резонанс” тази сряда от 18:00 часа! Запознайте се и с осъществяващите я, а именно – проф. Ангел Станев и ние - неговите студенти.

Ана Иванова
Боян Пенчев
Виолета Халваджиева
Витали Халваджиев
Ивайло Аврамов
Кристина Йосифова
Лора Пармакова
Николай Маринов
Павлин Радевски
Петър Наков
Теодор Добрев
 Яна Добрева

Предстоящата изложба налага едно задължително поименно представяне на участниците и вие като публика и гости заслужавате това уважително почитание, само че моите пръсти се сплетоха в  търсене на подходящи, точни и обезателно кратки фрази  и вместо „засукани думи” ви приветствам с ‘’добре дошли” в атмосферата на нашето ателие, в катедра „Скулптура” и Национална художествена академия, известно още като „Ателието на поетите”?!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…