Регионален природонаучен музей – Пловдив представя самостоятелна изложба на Милена Стоилова – МИКА със заглавие "Пулсът на природата".  Пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на картини, рисувани с акрилни бои, с много любов и вдъхновение. Майсторски нарисуваните природни пейзажи ще пренесат публиката в един красив и романтичен свят през погледа на автора, излъчващи спокойствие и жизнерадост.

 

Няма как да гледате пейзаж и да не се въодушевите. Красотата на природните пейзажи ни пренася на друго място и помага да се отпуснем и релаксираме по-качествено. Какво по-хубаво, да сме близо до природата, макар и в големия град?

 

Картините в изложбата "Пулсът на природата" ще възбудят вашето въображение и ще ви накарат да се замечтаете. Това е четвъртата самостоятелна изложба на Милена Стоилова – МИКА, която живее и твори в Стара Загора. Картините ще бъдат експонирани в Изложбената зала на Природонаучния музей в Пловдив в периода от 6 април до 5 май 2024 г.

 

Работно време на музея: понеделник  – петък от 08:30 до 17:00 часа, събота – неделя от 09:00 до 17:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…