11-ти Международен Фото салон Пловдив 2024 се провежда под патронажите на FIAP, HPS, НСФА и с традиционната подкрепа на община Пловдив.  

 

Благодарим за подкрепата на Общински институт „Старинен Пловдив“, които  за шеста поредна година ни подкрепи за провеждане на изложба на МФС Пловдив на Античен театър.

 

Изложба ИЗБРАНО от 11-ти МФС Пловдив 2024 на оградата на Античен театър, северен вход, гр. Пловдив 

 

Откриване: 18,00 часа на 28.09.2024

 

Период:  28 септември – 18 октомври 2024 

 

Изложбата е с подкрепата на община Пловдив, Общински Институт „Старинен Пловдив“ и е част от програмата на Есенен салон на изкуствата Пловдив 2024г.

 

В експонираната изложба на Античен театър са представени над 120 фотографии на 92 автора от 23 държави.

 

„За изложба на 11-ти МФС Пловдив 2024 на Античен театър, северен вход, гр. Пловдив сме подбрали селекция от наградени фотографии, част от партньорските награди и останали в селекция фотографии. Всяка година в тази изложба даваме акцент на български автори от Пловдив, окръга и селекция на други автори от страната и чуждестранни автори с фотографии от финалната селекция“, разказват организаторите.

 

На всеки български автор участвал в 11-ти МФС Пловдив 2024, който присъства на откриването на изложбата ще бъде връчен каталог-албум от XI Международен фото салон ПЛОВДИВ 2024.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…