Изложбата „Борба за Доброта“/“Fight for Kindness“ ще се проведе в Народна библиотека „Иван Вазов“, Пловдив, от 11 до 25 ноември. Официалното откриване ще бъде на 13 ноември в чест на Световния ден на добротата.

 

Изложбата представя типографски творби от български и международни артисти, сред които Vasjen Katro (BAUGASM), Todor Georgiev, Maria Yordanova, Hector Ayuso, Debbie Millman и много други. Миналата година изложбата е представена в страни като САЩ, Италия, Франция, България, Испания, Унгария, Англия и Египет, а тази година се очаква още повече държави да се присъединят. 

 

На 13 ноември – след откриването, ще има афтър парти в клуб Fargo с участието на някои от артистите, които идват от различни страни. 

 

Изложбата има за цел да напомни за значението на добротата в нашето ежедневие и ще бъде чудесна възможност за пловдивчани да се запознаят с вдъхновяващи произведения, посветени на добротата и емпатията. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…