Хавиер Бардем е Пабло Ескобар в Лъки днес

Фатих Акин е добре познат и любим на пловдивската публика с филмите си “Срещу стената”, “Храна за душата”, “Сбогом, Берлин”, “Музиката на Истанбул”, “Раната”. Сега отново феновете на режисьора ще могат да гледат най-новия му филм на фестивала в града под тепетата. “Без милост” започва в 18:30 часа и разказва за семейството на татуираната Катя, съпругът й Нури, който е от кюрдско-германски произход и е бивш затворник, и синът им Роко, който свири на цигулка. Но няколко кратки сцени разкриват хаоса и красивата реалност на живота им. Затова и когато семейството се сблъсква с неочаквана трагедия, вследствие на неонацистка атака, шокът е още по-силен. Сега обчае Катя е сама в своята тъга, лутайки се между мъчителните моменти на самоунищожение и постоянното желание за отмъщение.

В 20:45 часа е началото на испанско-българската продукция “Да обичаш Пабло” с участието на Хавиер Бардем и Пенелопе Крус. Когато популярната журналистка и телевизионна водеща Вирджиния за първи път среща Пабло, тя е омагьосана от неговата харизма, благотворителна дейност и множеството подаръци, с които я затрупва. Тя не се интересува откъде идват парите му или по какъв начин са спечелени. С времето Вирджиния започва да разбира ужасяващи неща. Когато Пабло обявява война на колумбийското правителство, предизвиквайки безпрецедентно насилие, кариерата на Вирджиния е съсипана и тя започва да получава смъртни заплахи. Единствената й надежда е да си сътрудничи с американците в бясното преследване на Ескобар. Бардем и Крус правят изключителни роли, обхващайки комплексната и страстна любов на тази двойка. Притеснителен и провокативен, “Да обичаш Пабло” изследва политическия климат и корумпираното общество, които позволяват на Ескобар да се издигне.

Билети може да намерите на касата на киното или онлайн на kinolucky.com и на boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…