Прожекциите от международния филмов фестивал „Любовта е лудост” продължават през цялата седмица в Lucky Дом на киното. Заглавията в понеделник вечер са „НЕВИДИМИ ЦВЕТОВЕ” на режисьора Силвио Солдини и „НЕПОПРАВИМ СТОЛИЧАНИН” на Хавиер Менрике.

Кино вечерта започва в 19:00 ч. с любовната драма „НЕВИДИМИ ЦВЕТОВЕ” с участието на Валерия Голино и Адриано Джанини. Филмът разказва за Тео, който бяга от миналото си. Ема губи зрението си, когато е на 16 години, но никога не позволява на живота си да пропадне в мрака. Развитието на отношенията им е като глътка свеж въздух и за двамата до момента, в който всичко приключва… Филмът има номинация за главна женска роля на Валерия Голино за „Давид на Донатело” тази година.

От 21:00 ч. ще бъде прожекцията на комедията „НЕПОПРАВИМ СТОЛИЧАНИН”. Историята се завърта покрай Дилан, който изненадващо се завръща в Ню Йорк, решен да открие изгубената си любов Джеси, която без знанието му се е сгодила и се готви да се омъжи. На своя страна Дилън привлича сестра си и най-добрия си приятел, пласьор на наркотици, в опит да спечели Джеси отново. Постъпките му предизвикват серия от събития, които повлияват сериозно на живота на Дилан и на всички около него.

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…