Международният фестивал „Любовта е лудост“ продължава до края на седмицата в Lucky Дом на киното, а тази вечер пловдивчани ще могат да видят гръцката продукция „РАЗДЕЛЕНИ СВЕТОВЕ” на режисьора Христофорос Папакалиатис и испанския криминален трилър „НЕВИДИМИЯ ГОСТ” на Ориол Паул.

От 19:00 ч. киното ще предложи на зрителите драмата „РАЗДЕЛЕНИ СВЕТОВЕ” с участието на носителя на „Оскар” Джей Кей Симънс. Филмът проследява три различни любовни истории, всяка от тях уникална. Във фокус са житейските перипетии на няколко различни поколения по време на социално-икономически сътресения в Южна Европа.

Малко по-късно от 21:00 ч. ще бъде прожекцията на „НЕВИДИМИЯ ГОСТ” с участието на Марио Касас, Ана Вагенер и Хосе Коронадо. Историята проследява Адриан Дория, млад бизнесмен на върха на успеха, който се събужда в заключена отвътре хотелска стая до мъртвото тялото на приятелката си Лаура. Обвинен в убийство, той решава да ползва услугите на Вирджиния Гудман, най- добрият специалист в работата със свидетели в страната. В рамките на една нощ консултантът и клиентът ще работят, за да намерят разумно решение на проблема, което да го освободи от затвора.

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…