Тази сряда, 4 октомври, от 20.30 часа, клуб „Фарго“ организира едно специално събитие, посветено на изключителния сериал „Зоната на здрача“ от 1985 г.

 

Тези, които си спомнят добре сериала със сигурност ще признаят, че той е смущавал мнозина от тях в детските години. В рамките на „Късо кино във Фарго“ в сряда ще бъдат прожектирани първите три епизода, които и днес носят същото драматургично въздействие и незабравима атмосфера.

 

В случай, че има по-млади зрители, които не са запознати, „Зоната на здрача“  от 1985г. е версия на „Зоната на здрача“, телевизионен сериал излъчван между  1959 и 1964 , създаден от Род Сърлинг.  

 

Епизодите, които ще бъдат показани в сряда в клуб „Фарго“, са началото на първото от трите възраждания на създадената от Род Сърлинг поредица.

 

Трите епизода са режисирани от Уес Крейвън („Кошмар на Елм Стрийт“, „Писък“), като първият е написан от майстора на спекулативната литература Харлан Елисън и е с участието на Брус Уилис.

 

Напомняме ви да резервирате местата си предварително на телефон: 087 720 0607.

 

Входът е свободен! „Късо кино във „Фарго“  се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 г.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…