Разнообразете петъчната вечер с малко кино в "Орфей". От 21:10 часа гледайте великолепния КУТИЯ ЗА ХРАНА. Едно от чудесата на Мумбай е разнасянето на кутии с храна. От 120 години всяка сутрин 5000 разносвачи на кутии осигуряват топла, домашно приготвена храна от къщите на домакините до офисите на съпрузите им. Ила Ваид - обикновена домакиня приготвя специално ястие за своя незаинтересован съпруг, с идеята да върне искрата в брака им. Изпращайки вкусната храна в офиса му, тя не подозира, че кутията ще се озове на бюрото на Саажан Фернандес – самотен мъж, който копнее за внимание. С времето тези двама абсолютно непознати се сближават, общувайки единствено с бележки, пренасяни в кутията за обяд. Комуникацията им прераства в неочаквано виртуално приятелство, което обаче заплашва да внесе хаос в реалните им светове.

Късната прожекция от 23.30 часа е на  българската продукция ШЕСТИЯТ ДЕН. Филмът с участието на Калин Врачански, Ивайло Драгиев, Милена Николова – Миленита обещава да ни вземе дъха с екшън, напрегнато очакване и борба на живот и смърт. Момиче и момче се срещат и се влюбват, въпреки че той е от малко провинциално градче, а тя се ползва с привилегиите на дъщеря на мастит бизнесмен. Именно тъмното минало на бащата на момичето и неговите връзки с престъпния свят стават причина нашите герои да излязат набързо от сладкия унес на любовта и да се сблъскат челно със страшно изпитание, което поставя на карта не само отношенията, но и животите им.

Цените на билетите са 5 и 4 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…