„Спайдър мен“ и „Kарибски пирати - Отмъщението на Салазар“ тази вечер на фестивала в Лятно кино„Орфей“

Тази вечер „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с новия комиксов филм на Marvel по един от най-иконичните им образи – „СПАЙДЪР-МЕН: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА“ на 3D и едно от очакваните продължения тази година: „KАРИБСКИ ПИРАТИ ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР“, също на 3D.

От 21:10 ч. паяжините на лятно кино „Орфей“ ще се разклатят, защото е време новият Питър Паркър да заеме мястото си в пантеона на Отмъстителите. „Филмови нощи във Филипополис“ има удоволствието да ви представи „СПАЙДЪР-МЕН: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА“ на режисьора Джон Уотс с участието на Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър и др. Новите приключения на младия герой, който направи  впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите” се завъртат покрай опита му да влезе в релсите на нормалното си ежедневие. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „KАРИБСКИ ПИРАТИ ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР 3D“ – филмът, който върна капитан Джак Спароу (Джони Деп) в действие. Потопен в изцяло ново приключение, той открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…