Домашната кулинарна библия с рецепти, базирани на зърнени храни

 

Шеф Силвена Роу ще представи новата си кулинарна книга „У дома“ за първи път в родния си град Пловдив. Събитието ще се състои на 29 октомври, от 12 ч., в книжарница „Orange“ (ул. „Княз Александър I-ви” 31). Присъстващите на събитието ще могат да закупят книгата с автограф лично от майстора в приготвянето на здравословни ястия. За всички почитатели на Силвена Роу и питателната храна, приготвена в домашна обстановка, организаторите са подготвили и любопитни куизове с награди, докато чакат своя автограф. 

 

“У дома“ е истинска кулинарна библия, която включва в себе си ястия, както с традиционни за родната ни трапеза варива като ориз, боб, леща, така и с навлизащите в кухнята на съвременните домакини чиа, киноа, но и сортове ориз, боб и леща, внасяни от далечни земи – императорски ориз, боб Мунг, френска леща. На страниците на кулинарния наръчник ще пътешествате вкусово от най-познатото – „Моето пиле с ориз“, през „Кюфтенца от кайма и ориз с авокадо сос“ до “Азиатско пържено пиле със сусам, броколи и жасминов ориз”. 

 

Всички 80 рецепти са красиво илюстрирани и създадени от най-качествени зърнени храни и варива от асортимента на “Крина”. 

 

Силвена Роу влага своята философия за здраве и дълголетие, постигнати чрез биохакинг, в извайването и усъвършенстването на всяко едно от ястията. И същевременно чрез страниците на „У дома“, предоставя възможност на всеки да сготви своя кулинарен шедьовър, впечатлявайки с вкус, вид и оригиналност. 

 

Рецептите на шеф Силвена Роу със зърнени храни и варива са истински кулинарен фюжън от минало, настояще и бъдеще, който ще впечатли малки и големи. 

 

За автора

 

Силвена Роу е шеф готвач с над 35 годишен опит. Позната е като най-колоритния член на журито на обичания формат Masterchef. Носител на престижни кулинарни награди и автор на 13 книги, тя повдига завесата за тайните на готварството пред най-взискателната публика – нейното семейство. Като дъщеря, съпруга, майка и баба, шеф Роу се отнася с изключителна отговорност, старание и любов към това, което поднася у дома. 

 

„Чрез моите рецепти бих искала да вляза във вашите домове, да донеса частица от моето разбиране и усещане за храната. Да споделим прекрасно кулинарно пьтешествие, да се насладим на чудесни ястия, сякаш сме на една маса у дома.“ – споделя шеф Силвена Роу.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…