Литературен Салон Spirt & Spirit, Литературен фестивал Пловдив чете и Клуб Петното на Роршах организират творческа работилница на 21 май, вторник, 19:00 часа, в Клуб Петното на Роршах.

„Ако нямаш търпение да се срещнеш с най-интересните поети и писатели и да бъдеш специална част от един от най-значимите литературни фестивали – очакваме те на творческа работилница за писане за блога на „Пловдив чете“ – www.plovdivchete.com“, приканват организаторите.

Обучението е напълно безплатно. Участниците ще имат шанс да получат журналистическа акредитация за всички събития на фестивала „Пловдив чете“ и правото да ги отразят. Журналистическите материали ще бъдат публикувани в блога www.plovdivchete.com и други известни издания с културна насоченост като сайтовете Капана и Под тепето, Пловдив прес, Медиакафе.

Обучението по журналистическо писане за изкуство и култура ще проведа Панайот Стефанов от списание Нула 32 и журналистът Радослав Иванов.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Пловдив и КЦМ и е част от Календара на културните събития в град Пловдив за 2024 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…