Янина Танева е една особено вдъхновяваща личност - от години тя се занимава с активистка дейност и с цялото си сърце работи за социална промяна. Тя е сред основателите на "Фабрика за идеи" - съорганизатор на емблематичния фестивал "Беглика". Сред другите дейности на "Фабриката" са форум театър,  Change Makers Academy и други. В момента Янина Танева подготвя форума EMATHEAST - първият в България и на Балканите форум за социална промяна, който ще се проведе от 14 до 16 ноември в Пловдив.

Днес в "Молескин" Янина ще разкаже какво да очакваме от форума, кои са най-смелите й надежди за социална промяна в България и, разбира се, ще представи някои от своите любими песни.

Слушайте "Молескин" днес от 17 часа по Радио Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…