Кметът Здравко Димитров пропусна да благодари на екипа на „Пловдив 2019“ за иначе добре оценената от него година

Бившият кмет и доскорошен шеф на УС на фондацията Иван Тотев не уважи събитието

Скромна и стилна церемония организира Държавна опера – Пловдив по случай закриването на годината на града ни като Европейска столица на културата. Събитието се състоя пред пълна зала в Градския дом на културата „Борис Христов“, организирано и водено от екип на операта. Символичното предаване на щафетата от Пловдив 2019 към Риека и Гауей 2020 бе направено от настоящия кмет Здравко Димитров и зам.-кмета по културата Пламен Панов с паве от Седмия хълм от художника Атанас Хранов.

Събитието събра културния елит на града. Множество млади артисти взеха участие в спектакъла. Интересна бе речта на кмета Здравко Димитров, който благодари на партньорите на „Пловдив 2019“, на всички други организации и дори на Матера, но пропусна да благодари на общинска фондация „Пловдив 2019“ и на екипа ѝ.

Бившият кмет и доскорошен председател на управителния съвет на фондацията Иван Тотев пък не присъства изобщо на церемонията.

Министърът на културата Боил Банов бе сред гостите. Той заяви, че е доволен от годината, която е била пъстра и изпълнена със събития. Нормално е не всички да са доволни, заяви той и добави, че би било притеснително, ако всички са щастливи от годината.

Очаквайте подробности!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…