Влизаме в 2015-та с фойерверки от три тепета

Десет дни продължава празничната програма пред общината

Световноизвестният диджей от Мюнхен DJ Scream ще посрещне Нова година на площада в Пловдив. Той ще е специалният гост в програмата за изпращането на 2014-та и влизането в 2015-та година пред общината. Името му със сигурност ще привлече и гости от други градове, тъй като в момента то е сред най-актуалните в електронната музика.  Като продуцент работи за един от най-големите лейбъли в Европа Aggro Berlin/Geto Gold заедно с неговия парньор Elias. DJ Scream е работил с таланти, като Tony Touch, Sugar Hill Gang ,Black Twang, DJ Kool, DJ Skribble, DJ Tomekk , DJ Cut Killer, Eminems DJ Head, Ja Rule, DJ I Rocc и е бил главният DJ за турнето на Motown Sensation Remy Shand. 

DJ Scream ще е пиронът в празничната програма в града, която ще продължи повече от десет дни. Тя стартира с коледен концерт на 20-ти декември, когато Ваня Костова ще поздрави публиката със специално подготвен коледен репертоар на сцената на Немския коледен базар пред сградата на общината. Преди нея от 16.30 часа музикантите от „Биг Бенд” – Пловдив и любителските хорове и състави ще изпълнят своята празнична програма.

На 22-ри декември една от най-изявените младежки формации в България - хор „Евмолпея”, ще изнесе празничен концерт „Коледни импулси” с диригент Рада Славинска.

Програмата за новогодишната нощ е специално подбрана така че да привлече и зарадва младите хора, които ще посрещнат 2015-та на площад Стефан Стамболов Носителката на наградата за най-добрата българска диджейка за 2012-та година Koki заедно с DJSilver ще открият програмата точно в 22.00 часа. Авторите на хита на лято 2014 "Somebody New" тази година взеха участие в международната конференция за музика „Amsterdam Dance Event” и спечелиха първо място в конкурса за най-добър DJ ремикс на песента "Феникс'' от едноименния албум на група D2.
Освен гост звездата от Мюнхен DJ Scream публиката ще види и чуе на живо най-актуалното име на родния музикален пазар в момента – Криско. Той ще се качи на сцената в първите часове на новата година, за да поздрави пловдивчани и заедно с тях да изпълни най-големите си хитове.
Актрисата и певица Деси Тенекеджиева ще изненада публиката и този път няма да заложи на чилаут и джаз звученето, а ще зарадва с хаус-ремикси на някои от най-известните си хитове – „Когато всичко свърши” feat Миро, “Dark” feat Kаlleka, “Crazy  Butterfly”, “London mission” feat Dj Ally и др.
По традиция Новата година ще бъде посрещната с танци и хора с изпълнителите от Ансамбъл „Тракия“. В последните минути на 2014- та присъстващите на площада заедно ще гледат на живо речта на президента на видео стена, ще прозвучи химна, ще последва и красивата празнична заря.

За поредна година община Пловдив планира атрактивна новогодишна илюминация, която ще бъде изпълнена от три водещи пиротехнически екипа на фирми от София, Пловдив и Бургас. Продуктите са гаранция за модерни ефекти,  сигурност и много забавление. Илюминацията над града ще се изпълни от три огневи точки - площада пред Община Пловдив, Сахат тепе и хълм Бунарджика. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…