Щастлив съм да открия с вас новата учебна година присъствено, каза Иван Стоянов при срещата си с родители, учители и деца в елитното начално училище „П.Р.Славейков“ на 15 септември. Тук районната администрация вложи много ресурси, за да има зелена класна стая, нова ограда и други придобивки, подчерта той и поздрави всички с първия звънец, пожела им здраве и много успехи.

Директорът Димка Врачева посрещна новите ученици със заръката да се пазят и да изпитат радостта от ученето и откриването на нови светове. Тя оптимистично прогнозира, че присъствено започва и ще завърши учебния цикъл и благодари на районния кмет за всички придобивки в училище.

Празничната програма беше изключително интересна с мажоретки, вокална група и с невероятните изпълнения на бъдещи първокласници, които с апломб рецитираха „Аз съм българче“.

По традиция беше извършен водосвет. С „Многая лета“, подета и от множеството хора, 90 първокласници прекрачиха училищния праг.

На тържеството присъстваха и Атанас Кунчев - зам.-кмет и бивш възпитаник на училището, секретарят на район „Източен“ и  гл. експерт „Образование и култура“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…