Print this page

Щастлив съм да открия с вас новата учебна година присъствено, каза Иван Стоянов при срещата си с родители, учители и деца в елитното начално училище „П.Р.Славейков“ на 15 септември. Тук районната администрация вложи много ресурси, за да има зелена класна стая, нова ограда и други придобивки, подчерта той и поздрави всички с първия звънец, пожела им здраве и много успехи.

Директорът Димка Врачева посрещна новите ученици със заръката да се пазят и да изпитат радостта от ученето и откриването на нови светове. Тя оптимистично прогнозира, че присъствено започва и ще завърши учебния цикъл и благодари на районния кмет за всички придобивки в училище.

Празничната програма беше изключително интересна с мажоретки, вокална група и с невероятните изпълнения на бъдещи първокласници, които с апломб рецитираха „Аз съм българче“.

По традиция беше извършен водосвет. С „Многая лета“, подета и от множеството хора, 90 първокласници прекрачиха училищния праг.

На тържеството присъстваха и Атанас Кунчев - зам.-кмет и бивш възпитаник на училището, секретарят на район „Източен“ и  гл. експерт „Образование и култура“.

 

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…