Премиерата на "Метаморфозите на облаците" е на 16 януари

На 16 янауари, от 21:00 часа, Мира Кацарова ще представи новата си песен – "Метаморфозите на облаците". Композицията е част от предстоящия албум на певицата и е по музика на Мирослав Турийски, с неин авторски текст.
Този петък, Мира и Миро, в компанията на Младен Димитров (DJ Moon), ще изнесат един по-различен концерт, в който не само новата песен, която ще бъде представена от музикалната сцена на Петното на Роршах, но и останалите изпълнения, ще са своеобразни метаморфози. А те са основно оригиналните й песни, сред които "Парфюми", "Летни улици", "Искаш ли отново да си ти", "Иронично", "Моменти".
Тяхното преобразяване и ново звучене ще е с повече електронни мотиви и ще ги доближава до лаундж музиката и ню джаза. С акустичните перкусии на Младен и кийбордите на Миро, Мира ще пренесе публиката в света на облаците, фантазиите, мечтите.
И да очакваме с нетърпение новия албум на Мира Кацарова през новата 2015 година!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…