Италианската звезда ще води тридневен уъркшоп за професионални актьори "1000 възможни изпълнения" в театър „Хенд“

Световноизвестният мим Паоло Нани идва за първи път в България през март. Италианският артист ще представи своя спектакъл "Писмото" в София и в Пловдив.

Паоло Нани е актьор, режисьор, мим, клоун и ментор, познат в над 40 държави. Пред българската публика той ще представи постановката "Писмото", която се радва на широк интерес от 1992 година насам. Публиката бързо става пряк участник в историята и нейните различни варианти, тъй като актьорът я въвлича в спектакъла чрез игри и изненади.

Спектакълът "Писмото" е игран в 42 държави, обиколил всички възможни световни фестивали, многократно награждаван. България е 43-тата страна, в която ще гостува. Сюжетът е изключително опростен, но крайно забавен. Брилянтният Паоло Нани разказва една история по 15 различни начина – като пиян, в стил нямо кино, без ръце, на обратно, вулгарно… И всичко това, без да каже една дума. Резултатът е абсурдно смешен. Постановката е носител на престижните награди European Comedy Award и Audience Award Festival Santo André.

Паоло Нани и "Писмото" ще бъдат в София на 4 март в Théatro и в Пловдив на 6 март от 19.30 часа в Театър "Хенд".
На 7, 8 и 9 март, 20 професионални актьора от цяла България ще се включат в уъркшопа с водещ Паоло Нани "1000 възможни изпълнения" (клоунада, импровизация, артистична креативност) , който ще се проведе в залата на театър „Хенд“. Участието в уъркшопа е безплатно.

Световноизвестният мим гостува в България по покана на театър "Хенд", фондация "Ред Ноус" и с финансовата подкрепа на НФ "Култура".

Билети за постановката „Писмото“ на 6 март в Пловдив можете да намерите в цялата мрежа на Ивентим и онлайн. Цената е 30 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…