В "Икономедиа" те са от двете страни на бизнеса - съдържание и реклама. Велислава Попова е главен редактор на Дневник.bg, а Йордан Рашев - рекламен мениджър “Ключови клиенти” в компанията.
В artnewscafe те ще застанат от едната страна...зад бара. За да изненадат. Себе си, приятели, познати, непознати и всички, които като тях все повече харесват Пловдив. И за да се забавляват. 
Между коктейлите ще може да си говорите за всичко. От новини (Велислава) до балет (Йордан), обратното е по-трудно. 
Може и да не си говорите. А да слушате музиката, за която ще се погрижи Петър Грдуoв (Пи) - приятел, на когото се доверяват за това, което звучи в слушалките им. 

http://boyscoutmag.com/2015/01/new-artists-2015/
Ще бъде събота. Take it easy. 

Йордан Рашев се занимава с реклама - преди в Сп. "Едно", сега "Икономедиа" (вестник Капитал и новинарския сайт Дневник). Той е и едно от имената зад проекта "Американски балет за България." 
Велислава Попова е главен редактор на Дневник.bg - сайтът, който (трябва да) четете, за да знаете какво наистина се случва. От 16 години работи в "Икономедиа", а някой ден ще има и бар на плажа. Надява се :) 
Повече и за двамата, може да ги питате на живо :)

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…