Прие и стажанти – студенти бесарабски българи

Проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак, ректор на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив /АМТИИ/, прие днес дарение от компанията Reward Gateway – специално подбрани от екипа им книги, които да подпомогнат обучението на студентите от специалността графичен дизайн и фотография. По време на работната среща, която се проведе в обновената библиотека на Академията, Иван Филипов - ръководител на отдел дизайн в компанията, сподели, че ръководството на Reward Gateway Пловдив се радва на възможността да помогне за професионалното израстване на студентите. „Работата в иновативна компания с висока корпоративна култура, насърчаваща творческите търсения на служителите, ни дава възможност да подкрепяме по различни начини младите таланти с интерес в областта на графичния дизайн и фотографията. С гордост мога да споделя, че някои от най-талантливите колеги в нашия екип са възпитаници на АМТИИ и смятам, че подготовката, която получават в пловдивската Алма Матер е на световно ниво. Добрата практическа подготовка е условие за последващ добър професионален старт и се надяваме, че нашето скромно дарение ще помогне на студентите и дипломантите от АМТИИ да се запознаят по-отблизо с класическите методи и практики в графичния и продуктов дизайн“, каза още г-н Филипов. Той е убеден, че бъдещата съвместна работа между двете организации ще бъде от взаимна полза и от полза за целия бранш в региона. Заедно ще поставят Пловдив на картата като едно средище на хора и компании, работещи успешно в сферата на дизайна, с изключително ценни и добре подготвени кадри от АМТИИ.

Ректорът проф. Новак високо оцени щедрия жест и не пропусна да спомене и бързината, с която Reward Gateway реагира на събитията в Украйна: „Искам да Ви благодаря от името на Академията за прекрасното дарение, което се изразява не само в материалното измерение на тези книги, но и в подбора от ваша страна, който е израз на вашия ежедневен опит от практиката. Държа да спомена и за ангажимента с нашите студенти бесарабски българи – стажът във вашия екип, точно сега в този труден за тях момент, дава не само реален опит, но и хоризонт към едно по-добро бъдеще. Надявам се, че тези инициативи са само началото на нашето успешно сътрудничество.”

 

 

 

 

Image Gallery

View the embedded image gallery online at:
http://kapana.bg/afish/sabitiya/item/17751-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD,-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProId1b28e28332

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…