Startup Weekend Plovidv е едно от събитията в календара на глобалната организация Startup Weekend, което всяка година се организира в над 700 града по цял свят. През месец Февруари предстои вторият по рода си семинар за град Пловдив, целящ да събере на едно място млади хора с предприемачески дух и амбицията да превърнат идеите си в реалност.

Как протича Startup Weekend Plovdiv? 

Състезанието започва с презентирането на идея и нейното работване. За тази цел в рамките на 54 часа програмисти, маркетинг специалисти, дизайнери и ентусиасти формират екипи помежду си, споделят идеи и изработват продукти. Крайната цел е стартирането на нов бизнес. Финалната оценка на екипите присъжда жури от професионалисти, инвеститори и представители на бизнеса.

Startup Weekend ще се проведе през периода 27 Февруари до 1 Март в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Билети могат да се закупят тук.

Още информация за събитието тук.

 

Общинска фондация „Пловдив 2019“ е партньор на Startup Weekend Plovdiv 2015. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…