Заключителният концерт на хор „Детска китка“ към ЦПЛР ОДК-Пловдив, с който ще се отбележи края на творчески сезон 2022-2023 г. ще се състои на 28.06.2023 г. (сряда), от 20.30 ч., Двора на Техническия университет Пловдив.

 

Шейсетте момичета, техните ръководители и публиката ще изпратят официално в последен концерт абитуриентките Елора Петрова, Илияна Баткова и Христина Колева.

 

В програмата може да чуете изпълнения на песни от композиторите Александър Текелиев, Атанас Илиев, Георги Андреев, Петко Стайнов, Пламен Арабов, Джей Алтхаус, Имаджин Драгънс, Кърби Шоу, Франко Принсло, Ула Яйло и Феодосий Рубцов.

 

Джулия Узунова ще включи публиката интерактивно в празника на певиците от хор „Детска китка“. Ще бъде топло, емоционално и по юнски приятно.

 

„По традиция, с песни и мили спомени, официално ще изпратим нашите три абитуриентки. За Елора, Илияна и Христина дойде време за раздяла. И трите посветиха голяма част от своя съзнателен живот на хоровото пеене, общуването и изучаването на правилата при ансамблово музициране. Една от най-големите привилегии за нас, техните ръководители, е да станем свидетели на израстването им, да градим камък по камък стълбата към тяхната увереност, познание и опознаване на света през изкуството. Скъпи момичета, бъдете здрави. Следвайте мечтите си и не забравяйте, че вашите личности са най-ценния актив на нашето общество“, сподели Яна Делирадева диригент на Хора.

 

Заключителният концерт на хор „Детска китка“ е с вход свободен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…