Областен информационен център – Пловдив ще реализира двудневно заключително събитие по проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Пловдив през периода 2022-2023 г.“, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съвместно с ансамбъл „Тракия“ и Quiz night Plovdiv.

 

На 11.12.2023 г., в Дом на културата „Борис Христов“ ще се проведе коледен концерт под надслов „Зимна приказка“ на детска танцова школа към Ансамбъл „Тракия“. Концертът, който ще стартира в 19:00 часа, ще се осъществи с подкрепата на Областен информационен център-Пловдив. Експертите на ОИЦ ще бъдат на разположение във фоайето на Дома на културата от 18:00 часа до края на събитието и ще отговарят на въпросите на всички желаещи да се информират за програмите и процедурите за кандидатстване, финансирани със средства от Европейския съюз.

 

На следващия ден – 12.12.2023 г., от 20:00 часа, в Estrella Bar&Dinner, гр. Пловдив ще се проведе специален куиз, с включени въпроси за Европейския съюз и много награди под надслов „EU QUIZ NIGHT“. В интелектуалната битка ще имат възможността да се включат безплатно десетки желаещи, които да покажат знанията си в областта на европейските политики и фондовете на Европейския съюз.

 

И на двете събития ще бъде популяризирана дейността на ОИЦ-Пловдив, както и успешното приключване на проекта, реализиран с подкрепата на Оперативна програма „Добро управление“. Освен това на всички участници ще бъде напомнено, че дейността на Областния център няма да приключи, а ще продължи да се осъществява и след 01.01.2024 г., с финансовата подкрепата на Програма „Техническа помощ“.

 

Областен информационен център – Пловдив е част от мрежата от 27 центъра в цялата страна. Експертите му са на разположение за предоставяне на информация за граждани и организации всеки работен ден в офиса, намиращ се ул. „Авксентий Велешки” 20 (сградата на Общински съвет). Информация за различни възможности за европейско финансиране може да получите и на изнесените приемни на Центъра. 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…