Любо Киров обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври. 

 

На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната. 

 

Както подсказва и името му, „Ново турне 2024“ ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Любо Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя безкомпромисно музикално шоу.

 

Всички дати от „Ново турне 2024“

 

Плевен, Летен театър, 10 юли

 

Варна, Летен театър, 13 юли

 

Стара Загора, Летен театър – 18 юли

 

Бургас, Летен театър 21 юли

 

Пловдив, Античен театър, 7 август

 

Велико Търново, зала „Васил Левски“, 9 октомври

 

София, зала „Арена София“, 28 ноември

 

Медиен партньор на турнето е БГ радио.

 

Поредицата музикални събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023-а година, когато „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

 

Определян като един от най-влиятелните музиканти на нашето време, Любо Киров бе позициониран на корицата на престижното списание Forbes в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за истината в шоубизнеса. Поредна година той отново е в класацията на изданието „Топ 70 на българските знаменитости“, като е единственият музикален изпълнител сред първите десет.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…