Lek City Case свирят в Пловдив на 17 февруари (събота) от 21:00ч, за да представят на публиката в клуб Download дебютния си албум SEVEN. Изцяло в стилистиката на яркия пост-гръндж и саутърн рок, музиката им е установена част от българската алтернативна сцена от 2013 до днес.  

 

Рок бар Download приветства групата с тяхното типично lek-о звучене на своята сцена за първи път. Всяка от песните, които Lek City Case ще представят, носи в себе си история, а оригиналните лирики провокират собствената интроспекция на слушателите. Lek City Case е „случаят“ с упоритата работа, отдадеността и истинското приятелство, започнало в едно, както те сами го наричат, „мухлясало“ мазе, който днес обикаля сцени в цяла България. 

 

Освен познатите и любими парчета като You, Broken, Head Error, Докога и други, Lek City Case ще представят и чисто нови песни пред пловдивските фенове. Без да изневеряват на стила си, момчетата продължават да създават музика на злободневни теми и такава – с автобиографичен характер. 

 

Духът на грънджа се пренеся в Пловдив на 17 февруари в 21:00ч, а първите 10 човека, които влязат в клуб Download, ще получат и диск на Lek City Case като подарък. Билети от 12 лева може да закупите от тук или на входа на бар Download. 

 

Lek City Case са: 

 

Иван Петков – вокал

 

Иван Енев – китара

 

Георги Кискинов – китара

 

Александър Георгиев – бас

 

Иван Янков – барабани

 

Aнгел Иванов – клавишни

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…