Визуалните и сценични решения, създадени за грандиозния му концерт на НС „Васил Левски“, се пренасят в Стара Загора, Русе, Варна, Бургас и Пловдив

 

Това лято Влади Ампов – Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града. Любимата звезда и ПроКредит Банк пренасят емоцията в страната и правят осъществяването на турнето на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на Национален стадион „Васил Левски“ миналата есен, ще зарадва феновете в България.  

 

Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август. Началото е в 20.30 часа.

 

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на най-голямото българско поп събитие в историята ни – концерта на Графа на националния ни стадион през септември 2023. ПроКредит Банк сбъдна една мечта и превърна концерта в единствения с толкова многобройна публика на български поп изпълнител. Екипът на Графа и на Банката работят с енергия, месеци наред, за да представят неповторима продукция, която включва уникални сценични и мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление.

 

Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта. Публиката на първият природосъобразен концерт остави Националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с  много любов, отдаденост и професионализъм.

 

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени.

 

Генералната подкрепа на ПроКредит Банк и тази година ще реализира един от най-мащабните музикални проекти. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

 

Билетите за турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, в Пловдив – каса „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.  Цените са от 40 до 100 лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…