Рокът и класиката си подават ръка за един различен концерт на 25 септември

 

Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група „Сигнал“ в Пловдив. Заедно с Русенската филхармония музикантите начело с Данчо Караджов очакват всички фенове на качествената и обичана българска музика, за да й разкажат своята вълнуваща 45-годишна рок приказка.

 

„Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на пловдивската публика в символа на града под тепетата – Античния театър. Аранжиментите са дело на изключително талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов.

 

„За мен няма по-абстрактно изкуство от музиката и съм безкрайно щастлив, че още от малък, та до днешен ден не съм спирал заедно с моята група „Сигнал“ да работим и да радваме хората. Затова казвам, че музиката е всичко в моя живот, а публиката издигам на пиедестал! А пловдивската публика е несравнима и ние ще й предложим един коренно различен „Сигнал“!“, категоричен е той.

 

Неизчерпаеми в творческите си търсения, „Сигнал“ и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на златните и незабравими хитове: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която  ще превърне събитието в истинско зрелищно шоу.

 

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще е на 25 септември от 20,00 ч. в Античен театър – Пловдив. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim и Grabo, както и на билетната каса на Театъра.

1 comment

  • Comment Link Aurez Aurez Мар 06, 2024

    Здравейте, г-н POIRIER Nicolas е единственият честен, истински и сериозен кредитор, когото познавам и който ми отпусна заем от 10 000 лв. за 24 часа.

    Имате нужда от бърз и надежден кредит? ето неговия имейл адрес: poiriernicolasjeanmarie@ gmail.com
    poiriernicolasjeanmarie@ gmail.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…