Музикалната легенда Умберто Тоци ще зарадва почитателите на красивата италианска музика в Пловдив на 28 юли 2024 г. от 21.00 часа на сцената на Античния театър. Той идва за втори път в България и за първи път в Пловдив, където заедно със своите музиканти ще изпее вечните си хитове като „Gloria“, „Ti Amo“, „Gente Di Mare“, „Stella Stai“ и „Tu“ и много други.

 

Харизматичният изпълнител, любимец на няколко поколения меломани, е препълвал най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Умберто Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят и може да се похвали с 24 златни и платинени албума и повече от 200 песни написани за италиански и световни звезди. Музикантът е многократен участник и победител в престижният италиански фестивал Сан Ремо.

 

„Избрах чудесния град Пловдив – едно от най-красивите места в Европа. Очаквам ви, за да прекараме една специална вечер заедно!“ – казва Умберто Тоци в своето специалното обръщение, което изпрати до своята публика в Пловдив.

 

Вижте обръщението и информация за билетоте на podtepeto.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…