Деним уикенд се завръща в Пловдив със своето 2-ро издание, за да ни пренесе в едно артистично пространство, където историята на дънковата култура се среща с нейното бъдеще..

 

"По повод 151 години от раждането на първите дънки Levi’s, ние от „Деним ентусиасти – Denimheads“ в колаборация със „SIM K Denimwear“, имаме удоволствието да Ви поканим на 18ти и 19ти май в кв. Капана на ул. Железарска №10, където заедно ще се потопим в дънковата култура по един завладяващ и изключително интересен начин."

 

В програмата са включени следните теми и експозиции:

 

  • Борис Семерджиев – представяне чрез фото изложба „Деним 150“ на култови деним парчета от частна колекция и запознаване с първата българска книга за деним мода, култура, световни фабрики и брандове.
  • SIM K – моден бранд, фокусиран върху трансформирането на използван деним в нови бутикови продукти. С отличителен дизайн и във вечна игра на нюанси, моделите ни са интерпретация на класическите дънки. Неподлежаща на точно дублиране, всяка дреха подчертава вашата автентичност.
  • Красимир Стоянов – фотограф с изложба на лични творчески етюди.
  • И още: Деним парчета и инсталаци – дънкови дрехи за ремонт и втори живот, подърък или рециклиране.

 

18 и 19.05.2024г. /събота и неделя/ в гр. Пловдив, кв. Капана, ул. „Железарска“ №10.

Начало: 14:00ч.

 

Вход: свободен

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…