След бравурния успех на концертите в София в началото на годината, и последвалите два вълнуващи концерта с неспирни аплодисменти и бисове в Сливен и Казанлък, звездните тенори в проекта „The stаr tenors“ тръгват на турне из страната с Видинска филхармония и диригента Петър Димитров.

 

В редица български градове, публиката ще се наслади на „Вечер със звезните тенори“. Първата сцена през май е 14 май – Севлиево, Дом на културата „Мара Белчева“. Следват: 15 май – Пловдив, залата на Военен клуб, 16 май – Кърджали – Дом на културата, 17 май – Смолян, залата на РДТеатър „Н.Хайтов“.

 

Солисти в концертите ще бъдат: именитият български тенор МАРИО НИКОЛОВ, звездата на Музикалния театър „Стефан Македонски“ – СТЕФАН ПЕТКОВ, младият блестящ тенор АНРЕЯ МИРЧЕВ. На 14 и 17 май, към тях ще се присъедини изявеният гръцки тенор, живеещ в България ГЕОРГИОС ФИЛАДЕЛФЕВС. На 15 и 16 май, специален гост ще бъде румънският звезден тенор РАЗВАН САРАРУ.

 

Знаменитите солисти повеждат почитателите на красивата музика към неповторимо музикално изживяване, с любими изпълнения, образци от световния теноров репертоар. Под съпровода на Видинския симфоничен оркестър с диригент ПЕТЪР ДИМИТРОВ, любителите на стойностната музика ще имат удоволствието да чуят най-популярните оперни и оперетни арии, италиански канцонети, френски, и испански песни и гръцки песни.

 

Билети за всички събития се продават на касите по места, за Пловдив в мрежата Ивентим и Грабо. Цялата информация за събитията е налична в страницата „The Star Tenors”.

 

„The Star Tenors“ е музикален проект на тенора, режисьор и телевизионен водещ Марио Николов, в съвместна инициатива с „Art Vox Association“.

 

Целта на проекта е доказали себе си певци – тенори да представят млади, талантливи изпълнители в различни по форма и жанр музикално-сценични събития, с подбрана селекция от любими, емблематични изпълнения за репертоара на всеки от участниците.

1 comment

  • Comment Link Andeas12 Andeas12 Май 18, 2024

    Здравейте, за всички ваши кредитни нужди между физически лица сигурно, бързо и ефективно с лихва от 2,5% за суми от 2000 лв. до 700 000 лв.
    Свържете се с нас:

    [email protected]
    [email protected]

    УИВЪР ПАТРИСИЯ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…