Цветелин Атанасов-Елвиса и бенд ще представят за първи път уникалното си винтидж шоу „Viva Las Vegas“ на 28.09 ,събота,от 21 00 часа в Plovdiv Event Center.

 

Цецо Елвиса и бенд ви канят на вълнуващо пътешествие назад във времето,когато рокендролът беше млад. Припомнете си любимите песни на легенди като Елвис, Том Джоунс, Бийтълс и Синатра, както и незабравими български хитове от близкото минало.

 

„Viva Las Vegas“е нов проект ,включващ Златните песни от 60-те и 70-те години,време,в което мелодиите разказваха истории и вдъхновяваха цели поколения. След успешния старт на проекта през май месец в София, уникалното винтидж шоу се радва на голям интерес и топло посрещане вече и в цялата страна. Пловдив е част от лятното турне на това вълнуващо и единствено по рода си у нас шоу.

 

Цветелин Атанасов-Цецо Елвиса е почетен гражданин на родното място на Краля на рока-Тупели, Мисисипи, победител е от конкурса за най-добър двойник на Елвис, провеждан в Грейсланд, Тенеси. Има поздравително писмо за приноса си към българо-американските културни отношения лично от президента Бил Клинтън с клеймо от Белия дом. Немският канал за култура „Арте“ снима документален филм за него, както и най-популярният телевизионен кaнал в UK -Channel 4, излъчват два документални епизода, посветени на българина, признат за един от най-добрите интерпретатори на Елвис в света.

 

Цецо споделя, че се чувства длъжник на българската публика и за това и е подготвил един специален музикален подарък, едно вълнуващо пътешествие назад във времето, с незабравими песни, които – уви,вече няма къде да бъдат чути.

 

Не пропускайте за първи път в Пловдив Цецо Елвиса и бенда му с шоуто „Viva Las Vegas“ – 28.09 Plovdiv Event Center .

 

Билети в мрежите на Eventim и Grabo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…