Пловдив е част от световното турне на пънк-метъл групата Kultur Shock, която представя новия си албум „ІХ“ /Девет/. В сряда от 8.30 вечерта Сиатълската банда ще забие на сцената на Polinero Place. Обещанието за феновете е шоуто да продължи поне до два часа след полунощ.

Kultur Shock пуснаха 'IX' за свободно сваляне в www.soundcloud.com/kulturshock, от януари, като има и CD-та и винилови плочи, които се продават в официалния сайт на групата.

Kultur Shock започнаха турнето в подкрепа на албума 'IX' с концерт в Сиатъл на 10 януари, последван от още диви купони в Щатите. От 6 февруари стартираха и турнето си и в Европа.

Да промотират албума 'IX' в България Kultur Shock избраха Пловдив, Варна и Бургас. На 7 март морската столица Варна вече бе домакин на представянето на албума.

Kultur Shock е пънк-метъл група, която изпълняваща алтернативна балканска музика. Бандата е от Сиатъл, Вашингтон, САЩ. Сред вокалите е българинът Валери /Вал/ Кьосовски, който живее от 16 г. в САЩ. Той е брат на Огнян Кьосовски - барабанист на „Контрол“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…