Комплекс за социални услуги "Олга Скобелева" е една от институциите, които се грижат за голяма част от "нежеланите" деца на Пловдив. Освен дом за тези, лишени от родителски грижи, той е още и дневен център за деца с увреждания, център за рехабилитация и социална интеграция и кризисен център. В него живеят деца от 3 до 18 годишна възраст, като на всяко е осигурено необходимата защита, грижа и лично пространство, а скоро 15 от тях ще се преместят в нова сграда към същия дом. Това, с което по-трудно се снабдяват малчуганите са дрехи, книги и играчки и това ще се опитаме да им осигурим с ваша помощ, а паричните средства ще отидат за закупуване на най-необходимото за новата им къща. Призоваваме ви всеки, който може да им остави по нещо. 

Ще чуем ЛопАтАркА, TDK и Hypnotik Ink, а след тях DJ Factuaw /Momo/ ще се погрижи да продължим да се забавляваме. Ще слушаме от stoner rock през grundge и alternative до punk rock и nu metal и няма да пропуснем имена като Queens of the Stone Age, Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam, Foo Fighters, Audioslave, Incubus, RHCP, Arctic Monkeys...Limp Bizkit, Korn, System of a Down, The Offspring и много, много други.

Вход: 4 лв
В заведението ще намерите кутия, в която всеки може да дари допълнително.

http://olgaskobeleva.com/ ---> сайта на Комплекс "Олга Скобелева"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…