С "Една гореща нощ с Тангра Мега Рок" продължават тържествата по повод 9-годишнината на медията. Всъщност, датата, на която е официалният рожден ден на радиото е 4-ти април. Да го посрещнат в Пловдив решават култовите водещи Васил Върбанов и Александър Бояджиев. В легендарния клуб Петното на Роршах, двамата основни водещи на рок радиото ще представят специална музикална програма в петък, на 3-ти април.

Голямото парти на Радио Тангра Мега Рок ще започне в 21:00, за да продължи и в малките часове на 4 април. Организаторите обещават да нажежат атмосферата до точка на кипене.

"Не очаквайте торта, конфети и гирлянди." - предупреждава Васил Върбанов, по-ниският на снимката.

"За първи път ще правим подобно нещо. От години имаме много приятели и слушатели в Пловдив. Ето, че най-после, ще имаме възможност да се срещнем очи в очи с някои от тях и да споделим няколко бири и парчета заедно." - допълва водещият, който ще представи селекция с широк спектър.

"Нещо типично за духа на нашето радио – от Cockney Rebel и The Who, през Motorhead и Sex Pistol, Nick Cave и Black Rebel Motorcycle Club, та чак до Бичето и Six Feet Under...".

В същото време, Александър Бояджиев, който е и вокалист на Last Hope, ще представи разрушителна хардкор серия на долното ниво в клуба.

Густо, майна, ТАНГРА МЕГА РОК! 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…