Все Повече стават Хората с Големи Сърца които ще Подкрепят Благородната Кауза, заедно с Музикантите от Девет Пловдивски Групи и ще дадат своя Голям Принос за една Чудесна Кауза!! Това което мога да Издам е че ХЕДЛАЙНЕР на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ!! ДЕВЕТ ПЛОВДИВСКИ ГРУПИ!! С ГОЛЕМИ СЪРЦА!!!, ще бъдат Най Доказаната в Годините /над 15 на сцена/ и Най Творческа / 7 албума/, Пловдивска хард рок група РЕНЕГАТ Renegade!! А Честта да ОТКРИЯТ Концерта поеха Най Тежката Пловдивска Група /почти 500 кг Живо Тегло/...... Wild Horses!!! 

Останалите 7 групи ще теглят Жребий на Сцената за техния ред на свирене, така че бъдете още рано рано в Пловдив,Летен Театър, за да не пропуснете някои от Вашите Любимци , Krossfire (Bulgaria), John Steel, Downer Kill, Enthronement, IVORY TWILIGHT, End Of Pain и Dark Spirit!!!! Благородната Кауза е с Цел набиране на средства за Детска клиника при УМБАЛ "Свети Георги"!! Концерта ще се състои един ден преди старта на ШЕСТИ PolineROOOCK fest 2015, като ще се използва същата сцена и същото техническо обезпечаване!! ВСИЧКИ ПРИХОДИ от КОНЦЕРТА ще бъдат Дарени и Публично Отчетени!! За да се включат в Концерта имаше желаещи от още много Пловдивски Групи, но Програмата не позволява да са повече от тези Девет!!!

Билетите са с цена 10 лв. и могат да се закупят предварително в касата на Музикалния магазин на ул."Отец Паисий", на касата на Пловдив,Летен Театър в седмицата на концерта или в системата на Полинеро /клуб ПОЛИНЕРО плейс и Пъб Polinero face/.

Тук е уместно да споменем факта, че някой групи дадоха изявления още на Пресконференцията във Вторник, че ТЕ освен че ще свирят Безплатно за Каузата, ще си купят Билети за Концерта!

Това декларираха пред журналисти Константин Кацаров от Ренегат и George Vlaykov от Дивите Кончета. Това се казва добър пример!

Вход: 10лв.

Начало: 17:00ч.

Летен театър, Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…