"Лятна читалня на открито в Пловдив" ще се проведе за четвърта поредна година на 1, 2 и 3 юли 2015 г., от 10:00 до 12:00 часа в Цар Симеоновата градина /до Пеещите фонтани/.

Пристигат новите книжки и активни карти от издателствата, които винаги ни подкрепят. Първите пристигнаха от ИК "Хермес" и "Клевър бук", а останалите очакваме през следващата седмица до началото на инициативата. Това са ИК "Жанет-45", Издателство "Софтпрес", "Просвета", "Егмонт - България", "Фют" и...

Ще се насладите и на голяма сбирка от списания "Аз съм българче".

Когато ни посетите, ще получите своята лятна читателска /бинго/ карта, в която ще запишете своето приказно име и какви съкровища сте открили сред книгите. При всяко 'бинго' ще получавате награда.

На 3-ти юли /петък/ очаквайте специалния ни гост от 11 часа. Вал Стоева от сайт Detskiknigi.com ще поведе малките любители на книгите на пътешествие, в което ще срещнат карирани слонове, щурчета-музиканти, грузулаци и много други нови приятели. На майките и татковците, бабите и дядовците пък ще прошепне на ушенце цели 9 съвета и половина за отглеждане на истински читатели.

Приятелите ни от "Център за приобщаващо образование" са донесли сборник с дейности, подпомагащи децата, които срещат трудности при четене.

В читалните на Детски отдел ще можете да създадете своя профил в сайта www.az-deteto.bg, за да напишете електронния си читателски дневник.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…